Rygestop

Rygestop v.h.a e-Lybra

e-Lybra bioresonansterapi arbejder helt uafhængigt af behandleren. Der indgår hverken hypnose eller mystiske behandlingsmetoder, men udelukkende frekvensterapi.

Du får elektroder om håndled og ankler, hvorefter maskinen sender frekvenser ind i kroppen, som afbalancerer de stoffer i hjernen, der giver dig rygetrang.

Det kan være en ide at undlade, at ryge 12 timer før behandlingen. Er det svært at styre nikotin trangen så længe, er det bedst at vælge en morgentid/-behandling.

For at behandlingen bliver mest effektiv ved rygestop 12 timer før, har at gøre med de små receptorer, som skal opfange signalstoffer eller nikotin. Hvis de små receptorer i hjernen er fyldt op med nikotin, vil hjernen registrere at ”alt er godt” og kan derfor ikke så let give slip på nikotin- trangen via frekvenserne.

Sagt på en anden måde: Tomme receptorer, som i 12 timer ikke er blevet fyldt op med giftstoffet, er lettere at bearbejde…

Der er dog også rygere, der tager chancen og ryger i minutterne før behandlingen. Det virker også på en del, men kan kræve en ny behandling indenfor de første fjorten dage. Behandlingen varer lidt mere end en time, hvor du ligger behageligt afslappet på en briks med elektroderne på. Du mærker måske ingenting eller højst en svag prikken i arme og ben.

Kroppen tilføres resonanser, som har forbindelse til den del af hjernen, som har givet dig trang til at ryge.

Dopamin er en neurotransmitter, som findes i centralnervesystemet i hjernen. En neurotransmitter er et signalstof, der dannes af nervecellerne og overfører information fra en nervecelle til den næste.  Dopamin spiller en stor rolle i afhængighed og har indflydelse på de hjerneprocesser, der kontroller bevægelse, følelsesmæssig respons og vores evne til at opleve behagelige og sjove oplevelser, men også smerter.

Serotonin er ligeledes en neurotransmitter i centralnervesystemet, som bl.a. har betydning for depression, angst, panikanfald, afhængighed, og migræne, men såmænd også forelskelse og lykkefølelse.

Melatonin er et hormonlignende stof, som har indflydelse på din søvnrytme, følelsen af at være afslappet uden stress og uden jetlag.

Epinephrine/Adrenalin er det hormon, som farer ud i blodet, når vi bliver stresset eller bange, vrede eller overraskede. Det kaldes også kamp-flugt hormonet, som øger blodtrykket, pulsen, blodsukker indholdet, lungefunktionen og synet, så vi er parate til at flygte eller at tage kampen op. Rygere forsøger meget ofte at dæmpe kamphormonet med en cigare. Behandlingen afbalancerer og regulerer hormonet, så du ikke længere behøver en cigaret for at håndtere hormonet.

Ved at afbalancere hjernens brug af de forskellige signalstoffer, bliver det lettere end nogensinde at holde op med at ryge. e-Lybra metoden slukker så at sige for de fileri hjernen, hvor der står cigaretter på.

Efter rygestop-behandling

Sørg for at drikke meget vand i dagene efter, så du hurtigere slipper af med nikotin rester.

I takt med, at nikotinen udskilles, bliver kroppen afgiftet og nikotintrangen vil blive svagere og svagere. I løbet af 48 timer har kroppen tilpasset sig det sænkede nikotinniveau og efter 2-3 uger er den normaliseret.

Du kan selv hjælpe til med at opnå det bedste resultat ved at minimere eller helt undgå kaffe, alkohol, chokolade og cola, de første 12-14 timer efter behandlingen.

De næste 14 dage gælder det om at fjerne vanen med at skulle have en cigaret mellem fingrene. Find også nye – og sundere – vaner frem til at dæmpe reaktionerne, på de tidspunkter, hvor de normalt viser sig (klip roser i haven, mens du taler i mobil, rejs dig op lige efter hovedmåltidet, bevæg dig mens du drikker vin, stå ikke midt i en røgsky men vælg ikke-rygerne i et stykke tid.)

Hos nogle rygere kan det være nødvendigt med 2-3 behandlinger, hvis der er flere ubalancer i kroppen, der skal behandles. At være afhængig af nikotin kan afløses af andre typer af afhængighed, men det kan afhjælpes med en ny behandling.

Der kan også opstå helt nye følelser i kroppen – ring eller skriv en mail til mig, hvis du har brug for yderligere hjælp, som du bl.a. kan få gennem forskellige kosttilskud.

Så glæd dig til en time på briksen, og for bagefter at være fri for din afhængighed.

Priser

Første besøg – scanning, behandling inkl. pendant      750,-
Efterfølgende – behandling                                                550,-
Rygestop 1 inkl. pendant                                                    950,-
evt. opfølgende behandling                                               750,-

Køb gavekort online her eller ved klinikken. 
Book en aftale online her.